Locatie van het carnavalsprogramma

De carnavalsactiviteiten van CV de Kêleströpers vinden vanaf 2016/2017 in 't Wapen van Reek plaats.

Tijdens de Carnaval zal het dorpshuis worden omgetoverd tot een waar Carnavalsoord!!

Met café-zaal Het Koetshuis sloot in mei 2016 de laatste horecagelegenheid in ons dorp. De carnavalsvereniging verloor daarmee ook hun thuishaven en residentie waar zij jarenlang met veel plezier met iedereen carnaval gevierd hebben. Voor dit probleem is de vereniging onder leiding van Prins Tuut d'n urste een prachtige uitdaging aangegaan.

Het dorpshuis ondergaat tijdens de Carnaval zowel binnen als buiten een ware metamorfose. De voorkant gaat schuil achter een Carnavaleske facade. Loop je daar doorheen, dan kom je in een gezellige Whiskeybar in Carnavalssfeer terecht. Iets verderop kun je je honger stillen op het rood-wit geblokte Brabantse eetplein. En als je dan nog iets verder doorloopt, wacht je de grootste verrassing: een ouderwets gezellige Spiegeltent in onze kleuren geel en blauw, met een extra podium voor Ongerakt!

Klik hier om een impressie te zien.

 
Dit is mogelijk door een breed gedragen overeenkomst met het bestuur van 't Wapen van Reek, café-feesterij De Potter en de Kêleströpers. De gemeente Landerd heeft zich hierbij aangesloten en heeft middels een flinke financiële bijdrage een en ander mogelijk gemaakt. Ook als carnavalsvereniging dragen wij hier aan bij, en we hebben ook een beroep gedaan op de Reekse dorpsgemeenschap. Tijdens het prinsenbal in 2016 is een lootverkoop begonnen, tijdens de Pronkzittingen in 2017 zijn de laatste loten verkocht en is de prijsuitreiking geweest. Op deze manier heeft ook de Reekse dorpsgemeenschap bijgedragen aan dit initiatief! Het is nog steeds mogelijk om een vrije gift te doen.