Locatie van het Carnavalsprogramma

De Carnavalsactiviteiten van C.V. de Kêleströpers vinden vanaf 2016/2017 in 't Wapen van Reek plaats.

Met het sluiten van café-zaal 'Het Koetshuis' in mei 2016, verloor onze Carnavalsvereniging haar thuishaven en residentie, waar zij jarenlang met veel plezier en met iedereen Carnaval gevierd hebben. Voor dit probleem is de vereniging onder leiding van Prins Tuut d'n urste een prachtige uitdaging aangegaan, waar we anno nu nog steeds met volle teugen van kunnen genieten! 

Het dorpshuis ondergaat tijdens de Carnaval zowel binnen als buiten een ware metamorfose, en wordt omgetoverd tot een waar Carnavalsoord! De voorkant gaat schuil achter een Carnavaleske façade. Loop je daar doorheen, dan kom je in een gezellige Whiskeybar in Carnavalssfeer terecht. Iets verderop kun je je honger stillen op het rood-wit geblokte Brabantse eetplein. En als je dan nog iets verder doorloopt, wacht je de grootste verrassing: een ouderwets gezellige Spiegeltent in onze kleuren geel en blauw, met een extra podium voor Ongerakt!

Klik hier om een impressie te zien.

 
Dit is mogelijk gemaakt door een breed gedragen overeenkomst met het bestuur van 't Wapen van Reek, café-feesterij De Potter en C.V. De Kêleströpers. De gemeente Landerd heeft zich hierbij aangesloten en heeft middels een flinke financiële bijdrage een en ander mede mogelijk gemaakt. Ook als Carnavalsvereniging dragen wij hier natuurlijk ons steentje aan bij. We hebben in 2016/2017 ook een beroep gedaan op de Reekse dorpsgemeenschap met een lootverkoop en een daaraan gekoppelde prijsuitreiking om ons initiatief te steunen. Dit werd breed gedragen en op deze manier heeft ook de Reekse dorpsgemeenschap flink meegeholpen aan het in stand houden van haar eigen Carnaval in het Kêlerijk!