Het gaat goed met de Reekse Carnaval en dat willen wij graag zo houden! Carnaval is een groots feest en C.V. de Kêleströpers heeft ook voor de komende jaren weer vele plannen om carnaval in het Kêlerijk tot een geweldig feest te maken. Deze plannen kunnen wij realiseren door onze sponsors, donateurs en de vrijwillige bijdrages die wij onder andere ontvangen bij het rondbrengen van de carnavalskrant. En daar zijn wij iedereen uiteraard zeer dankbaar voor!

Sponsors

Bedrijven of instanties hebben de mogelijkheid om de Carnavalsactiviteiten in het Kêlerijk te ondersteunen middels verschillende sponsorpakketten, welke ondermeer een advertentie in onze kleurrijke en unieke Carnavalskrant bevatten.

Sponsor worden?

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Donateurs

Daarnaast stellen wij Kêleströpers en Kêleströperinnen ook in de gelegenheid om donateur te worden van het Reekse Carnaval. Donateur worden kan als individu of gezin voor het Carnavaleske bedrag van slechts €22,-. Dit bedrag wordt jaarlijks, tot wederopzegging, automatisch geïncasseerd (Uiteraard kan de automatische incasso altijd opgezegd worden via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In ruil voor hun bijdrage hebben donateurs het voorrecht om kaarten voor de Pronkzitting in een speciale voorverkoop voor donateurs te kopen. Hierdoor bent u verzekert van een plaats. Daarnaast krijgen donateurs tijdens de Pronkzitting een jaarlijks wisselend prachtig Kêleströpers-cadeau.

Donateur worden?

Bent u nog geen donateur??? Geen nood, aanmelden kan door het formulier te downloaden, te printen, in te vullen en in te leveren bij Henny van de Elzen, Dennenlaan 8 te Reek. Het ingevulde en gescande formulier kan ook gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donateursformulier.pdf

Wat doen wij met uw bijdrage?

De bijdrages die wij ontvangen van onze sponsors en donateurs, en de vrijwillige bijdrages, worden ingezet voor de Dansgardes, de Jeugd, de Pronkzittingen, het dweilorkest, het ziekenbezoek, de Carnavalsbals, de optocht en tal van andere activiteiten die C.V. De Kêleströpers organiseert. Help ons mee het Carnaval in Reek groots te houden. Wij hopen al onze sponsors, donateurs en Carnavalsvierend Reek tijdens onze festiviteiten te mogen begroeten!