Het 11/11-bal bij C.V. de Kêleströpers

Het carnaval bij CV de Kêleströpers begint elk jaar rond de 11e van de 11e. We trappen het carnaval dan af met het 11/11-bal. Om het jaar wordt tijdens dit bal de nieuwe Prins van 't Kêlerijk onthuld. Omdat onze Prins doorgaans twee jaar de scepter zwaait over 't Kêlerijk, vieren we het andere jaar het 11/11-bal met een steeds wisselende spectaculaire activiteit en natuurlijk een goed stuk live-muziek!

Zaterdagavond 17 november 2018

Zaterdagavond 17 november viert C.V. de Kêleströpers het 11/11-bal in 't Wapen van Reek. Prins Mark 2 zal samen met Prinses Dianne, Grootvorst Vincent en Jonkvrouwe Karin het carnavalsseizoen 2018-2019 officieel openen. Het belooft een avond vol goede muziek en gezelligheid te worden. Hoogtepunt zal de spannende quiz zijn, waarin op zoek gegaan wordt naar een boer en boerin die op carnavalsdinsdag 5 maart 2019 het boerenbruidspaar zullen vormen. Jij komt toch ook?!

Muziek

Natuurlijk zal dweilorkest ‘Ongerakt’ hun muzikale kwaliteiten ten gehore brengen; en verder is de muzikale invulling van deze gezellige avond in handen van Joint Adventure.