3xRRR 2020 voor Karin van Gaal

De hoogste carnavalsonderscheiding 3 RRR van het Kêlerijk wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich al vele jaren verdienstelijk maakt voor het Reekse carnaval.

 

Carnaval is een feest voor iedereen en daarbij is het erg belangrijk dat er mensen zijn die dit mee ondersteunen. De persoon die dit jaar de onderscheiding 3 RRR 2020 krijgt uitgereikt is iemand die dit zeer zeker heeft gedaan en op meerdere terreinen.

C.V. de Kêleströpers

Deze persoon, een vrouw dit jaar, heeft zich op voortreffelijke wijze ingezet voor het Reekse Carnaval. Zo’n 5 jaar geleden heeft zij haar intrede gedaan bij onze vereniging en in deze relatief korte tijd heeft zij zich onderscheiden door haar grote inzet en creativiteit voor onze Carnavalsvereniging en het Reekse Carnaval.

Kêlekrant

Op een bijzondere manier is zij betrokken geweest bij de realisering van de nieuwe formule en inrichting van het Wapen van Reek voor Carnaval. Met al haar creativiteit weet zij de Carnavalskrant tot een krant van hoog niveau te krijgen die tot in de wijde omgeving gezien mag worden. Zij wist, een toch wel enigszins wispelturige Prins, in het gareel te krijgen en te houden als dat nodig was. En zonder voorop te staan wist zij zich aan de top prima te handhaven.

Achtergrond

Zij is nu wat meer op de achtergrond actief, maar is nog steeds een belangrijke schakel voor het Carnavalsgebeuren in ons Kêlerijk, en de onderscheiding die zij nu uitgereikt krijgt is meer dan verdiend. De onderscheiding 3 RRR is het Carnavalsjaars 2020 toegekend aan oud-Prinses en oud-Jonkvrouw: Karin van Gaal