Kee-Kelebeeldje 2020 voor Mieke Nooijen-Geurts

De onderscheiding Kee-Kelebeeldje wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Reekse gemeenschap.

In het jaar 2020 gaat de onderscheiding naar iemand die zich op verschillende terreinen heeft laten zien en horen, en actief is binnen onze Reekse gemeenschap. Het is een persoon die zich op meerdere terreinen verdienstelijk heeft gemaakt, waarbij de zorg voor een ander nimmer uit het oog verloren wordt.

Groot Carnavalsvierder

Zij, het is een vrouw, is een groot Carnavalsvierder en heeft zowel aan de top gestaan als op de achtergrond, en slaat er tegenwoordig regelmatig flink op los.

Diverse verenigingen

Als vrijwilligster kan er zowel bestuurlijk als organiserend een beroep op haar gedaan worden. Zij is betrokken of betrokken geweest bij diverse verenigingen in ons dorp. Zij heeft, tijdens avondwakes, mensen in moeilijke omstandigheden bijgestaan, en de laatste jaren heeft zij zich verdienstelijk gemaakt voor de zorgcoöperatie.

Onderscheiding

In de onderscheiding van het Kee Kelebeeldje willen we haar daarvoor bedanken en wij hopen dat zij zich actief in wil blijven zetten voor onze gemeenschap. Het is dan ook terecht dat de onderscheiding van het Kee Kelebeeldje voor het Carnavalsjaar 2020 is toegekend aan grote tromspeler en ‘Moeke’ van het dweilorkest: Mieke Nooijen-Geurts