3xRRR 2019 voor Marjo Jansen

De hoogste carnavalsonderscheiding 3 RRR van het Kêlerijk wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich al vele jaren verdienstelijk maakt voor het Reekse carnaval.

Carnaval is een feest voor iedereen en daarbij is het erg belangrijk dat er mensen zijn die dit mee ondersteunen. De persoon die dit jaar de onderscheiding 3 RRR 2019 krijgt uitgereikt is iemand die dit zeer zeker heeft gedaan en op meerdere terreinen.

Sporen verdiend

Deze persoon, een vrouw dit jaar, heeft zich vele jaren op voortreffelijke wijze ingezet voor het Reekse carnaval. Het is iemand die niet vaak op de voorgrond te vinden is maar haar sporen zeker heeft verdiend en nagelaten. Al geruime tijd is zij lid van het bestuur, organiseert het ziekenbezoek, de brunch op dinsdagmiddag en bezoekt de leden met een attentie bij alle lief en leed die binnen onze vereniging aan de orde komt. Moet er een attentie of een bloemetje komen voor welke gelegenheid dan ook dan zorgt zij ervoor.

Dansgardes

Sinds een aantal jaren is zij contactpersoon voor onze dansgardes en ook in de kledingcommissie is zij actief. We vergeten nu vast en zeker nog het een en ander waar zij zich ook voor inzet. Zij is een belangrijke schakel voor het carnavalsgebeuren in ons Kêlerijk, en de onderscheiding die zij nu uitgereikt krijgt is meer dan verdiend.

 

De onderscheiding 3 RRR is het carnavalsjaars 2019 toegekend aan: Marjo Jansen