Kee-Kelebeeldje 2019 voor Maurits Raijmakers

De onderscheiding Kee-Kelebeeldje wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Reekse gemeenschap.

In het jaar 2019 gaat de onderscheiding naar iemand die zich op verschillende terreinen heeft laat zien en horen, en actief is binnen onze Reekse gemeenschap. Deze persoon is vindingrijk, creatief, verrassend, en zeker niet voorspelbaar. Heel veel mensen binnen onze gemeenschap hebben deze persoon in ieder geval wel eens ergens in de spotlights zien staan.

Activiteitencommissie gemeenschapshuis, Reek explodeert

Hij, het is dus een man, is actief geweest binnen de activiteitencommissie van ons gemeenschapshuis en er kan nog altijd een beroep op hem gedaan worden als dat nodig is. Mede dankzij zijn inzet knallen we als dorp al 5 jaar lang gezamenlijk het nieuwe jaar in.

 

Zeer muzikaal

Naast vindingrijk, creatief en verrassend is hij bovenal zeer muzikaal. Met regelmaat is hij op de Reekse podia en ver daarbuiten te vinden, ondersteunt muzikaal onze muziekvereniging, het dweilorkest en andere groepen en artiesten als dat nodig is. De muzikale projecten die uit zijn creatieve brein ontstaan, zoals de huiskamerband en Pleebek worden altijd positief ontvangen en heel veel mensen beleven daar heel veel plezier aan.

 

Onderscheiding

In de onderscheiding van het Kee Kelebeeldje willen we hem daarvoor bedanken en wij hopen dat hij op creatief en muzikaal gebied voorlopig nog vindingrijk en actief zich in wil blijven zetten voor onze gemeenschap. Het is dan ook terecht dat de onderscheiding van het Kee-Kelebeeldje voor het carnavalsjaar 2019 is toegekend aan: Maurits Raijmakers