3xRRR 2018 voor José Govers-Dekkers

De onderscheiding 3 RRR wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het Reekse carnaval.

Carnaval is een feest voor iedereen en daarbij is het erg belangrijk dat er mensen zijn die dit mee ondersteunen.

De persoon die dit jaar de onderscheiding 3 RRR 2018 krijgt uitgereikt is iemand die dit zeer zeker heeft gedaan en op meerdere terreinen.

Pronkzitting

Deze persoon, een vrouw dit jaar, heeft zich hier op het podium tijdens de pronkzittingen vele jaren op voortreffelijke wijze ingezet en het publiek weten te vermaken. De laatste jaren heeft zij een actieve rol in de organisatie van onze pronkzittingen.

Optocht jury en voorgangster gebedsdienst

De jury van de optocht mag al langere tijd van haar diensten en kwaliteiten gebruik maken en op zondagochtend schittert zij in de rol van voorganger tijdens de gebedsdienst voor carnaval in onze kerk.

José Govers-Dekkers

Het zal voor iedereen inmiddels wel duidelijk zijn. De onderscheiding 3 RRR gaat naar iemand met een groot carnavalshart, een belangrijke schakel voor het carnavalsgebeuren in ons Kelerijk. Het is jammer dat ze er dit jaar met carnaval niet bij is maar de onderscheiding is meer dan verdiend.

De onderscheiding 3 RRR is het carnavalsjaars 2018 toegekend aan: José Govers-Dekkers