3xRRR 2017 voor Niek Kouwenberg

De onderscheiding 3 RRR wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het Reekse carnaval.

Geen carnaval zonder dweilorkest

Carnaval is een feest voor iedereen. Een Prins, Prinses, Grootvorst, Groothertogin, Raad van Elf, dansgardes en het jeugdcarnaval vieren dit voluit. Bij feest vieren hoort muziek, en muziek hoort dus bij Carnaval. In ons Kelerijk is dweilorkest Ongerakt daarbij niet weg te denken!

Tot buiten de landsgrenzen

Ook buiten ons Kelerijk tot ver over de landsgrenzen klinken de vrolijke klanken van Ongerakt, en dat gaat niet zomaar vanzelf. Daarbij zijn muzikanten nodig die zich inzetten en er voor willen gaan.

Sturing en leiding

Zij hebben daarbij natuurlijk sturing en leiding nodig, zowel op organisatorisch als muzikaal gebied. En op dat laatste gebied heeft hij zich als 22 jaar verdienstelijk gemaakt voor het carnaval in het Kelerijk. Op zijn eigen wijze, geeft hij muzikaal met de nodige dosis humor leiding aan zijn dweilorkest.

Groot muzikaal carnavalshart

Kortom, de onderscheiding 3 RRR gaat naar iemand met een groot muzikaal carnavalshart, een belangrijke schakel voor het carnavalsgebeuren in ons Kelerijk. De onderscheiding is het carnavalsjaars 2017 toegekend aan:
Niek Kouwenberg