3xRRR 2015 voor Harold van den Berg

De onderscheiding 3 RRR wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het Reekse carnaval.

3RRR 2015 voor Harold van den Berg

Carnaval hoog in het vaandel

De persoon die dit jaar de onderscheiding in ontvangst mag nemen is zeer zeker iemand die de sporen in het Kelerijk heeft verdiend. Je mag met recht en rede zeggen dat de hele familie van deze persoon Carnaval heel hoog in het vaandel heeft staan.

Een echte regelneef

De carnavals kwaliteiten van zijn familie staan in hoog aanzien, of er nu wat geregeld moet worden, er muziek moet klinken of een dansje gemaakt moet worden hij kan er voor zorgen en je kan van hem op aan. En als hij dat dan niet zelf kan … dan zorgt zijn familie daar wel voor.

Podiummeester en bestuurslid

Ook de Pronkzitting kan al jarenlang op zijn bijzondere aandacht en medewerking rekenen. Zijn bestuurlijke kwaliteiten zijn ook niet onopgemerkt gebleven en met name voor ons als Kêlestöpers is hij een belangrijke sleutelfiguur.

Zijn vrouw toetert erop los

Voor de meeste onder jullie zal het inmiddels duidelijk zijn, en ik weet zeker dat zijn eigen vrouw zo meteen haar mooiste deuntje voor hem zal spelen. De hoogste carnavalsonderscheiding van het Kelerijk, de 3 RRR is dan ook zeer zeker op zijn plaats en verdiend.

De onderscheiding 3 RRR gaat in het carnavalsjaar 2015 naar onze secretaris en steunpilaar van onze vereniging: Harold van den Berg