Steun CV de Kêleströpers in de Rabobank Clubkas Campagne

Steun CV de Kêleströpers in de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Oss e.o. draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Eind oktober gaat de campagne van start en Rabobank Oss e.o. stelt dit jaar €300.000,- beschikbaar! Ook onze club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van maandag 9 tot en met maandag 23 oktober mogen leden van Rabobank Oss e.o. vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €300.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Onze club kan deze bijdrage goed gebruiken! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze club bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss e.o. Kijk voor meer info op Rabobank Clubkas Campagne.

Bedankt voor jouw steun!