Aanmelden optocht CV de Kêleströpers

Op zondag 26 februari start om 13.30 uur weer de jaarlijkse carnavalsoptocht in het Kêlerijk.

Aanmelden

Aanmelden voor de optocht is mogelijk bij Henk Hendriks, via 0486-474929 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder optocht vindt u meer informatie over hoe u zich op kunt geven en waaraan u dient te voldoen (reglement). Wagens moeten zich vóór 12 februari opgegeven i.v.m. de keuring.

Buitendorpse deelnemers

Ook deelnemers van buiten Reek, zijn van harte welkom om deel te nemen! Buitendorpse deelnemers doen ook mee voor de wisselbeker.

Straatprijs Reek 2017

Net als voorgaande jaren is er weer een prijs voor de ludiekste actie langs de route van de optocht. We nodigen elke straat uit om mee te dingen naar de STRAATPRIJS! Dus versier je huis of zelfs een deel van je straat. Of zorg voor iets lekkers voor de deelnemers aan de optocht. Alles mag: als het maar leuk is! Om mee te dingen naar de STRAATPRIJS moet je je straat opgeven bij Henk Hendriks of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uitreiking van de STRAATPRIJS vindt plaats om 17.00 uur na afloop van de optocht, in de tent naast 't Wapen.