Donateur worden van CV de Kêleströpers

Het gaat goed met de Reekse carnaval en dat willen wij graag zo houden!

Carnaval is een groots feest

C.V. De Kêleströpers heeft ook voor de komende jaren weer vele plannen om van het carnaval in het Kêlerijk een groots feest te maken. Deze plannen kunnen wij realiseren door onze sponsors en de vrijwillige bijdrages die wij ontvangen bij het rondbrengen van de carnavalskrant. En daar zijn wij iedereen uiteraard zeer dankbaar voor!

U kunt donateur worden

Daarnaast stellen wij Kêleströpers en Kêleströperinnen ook in de gelegenheid om donateur te worden van het Reekse carnaval. Donateur kan je worden als individu of als gezin voor het carnavaleske bedrag van €22,- dat jaarlijks, tot wederopzegging, automatisch wordt geïnd. (U kunt een automatische incasso te allen tijde opzeggen via de penningmeester.)

Wat doen we met uw bijdrage

De bijdrages die wij krijgen van onze donateurs wordt ingezet voor de dansgardes, de jeugd, de pronkzittingen, het dweilorkest, het ziekenbezoek, de carnavalsbals, de optocht en tal van andere activiteiten die C.V. De Kêleströpers organiseert.

Wij doen ook iets voor u

In ruil voor hun bijdrage hebben donateurs het voorrecht om kaarten voor de pronkzitting in een speciale voorverkoop voor donateurs te kopen. Hierdoor bent u verzekert van een plaats. Daarnaast krijgen Donateurs elk jaar tijdens de Pronkzitting een prachtig Kêleströpers-cadeau.

Donateur worden?

Bent u nog geen donateur??? Geen nood, aanmelden kan door het formulier te downloaden, te printen, in te vullen en in te leveren bij Henny van de Elzen, Dennenlaan 8 te Reek.

Help ons mee het carnaval in Reek groots te houden.

Wij hopen al onze donateurs en carnavalsvierend Reek tijdens onze festiviteiten te mogen begroeten.

 

Donateursformulier.pdf