Prins Mark en Prinses Dianne regeren over het Kelerijk!!

Tijdens het druk bezochte prinsenbal, dat afgelopen zaterdag 18 november in gemeenschapshuis ‘het Wapen van Reek’ werd gehouden, zijn de nieuwe hoogheden voor het komende carnavalsseizoen in het Kelerijk gepresenteerd.
 
Voordat de nieuwe hoogheden tevoorschijn kwamen werd eerst afscheid genomen van Prins Tuut, Prinses Karin, Grootvorst Mark en Groothertogin Patricia, die twee jaar lang op voortreffelijke wijze leiding hebben gegeven aan het carnaval in het Kelerijk. Het waren twee roerige maar prachtige jaren, waarin veel werk is verzet en veel plezier is beleefd. De realisatie van een nieuw onderkomen, waar het Reekse carnaval nog jarenlang mee vooruit kan, zal voor altijd aan de regeerperiode van Prins Tuut verbonden blijven. Als dank voor zijn inzet mocht Prins Tuut de hoogste onderscheiding van het Kelerijk de 3RRR ontvangen uit handen van de voorzitter.
 

Zo tegen de klok van 23.00 uur ging de presentatie van start die uiteindelijk de nieuwe hoogheden van het Kelerijk op moest gaan leveren. Tot hun eigen verbazing bleek dweilorkest ‘Ongerakt’ een zeer belangrijke rol in dit geheel te spelen, want uit hun midden kwamen de nieuwe Prins en Prinses van Kelerijk.Mark Verstegen (49) die al ruim 16 jaar de trombone bespeelt in het dweilorkest kwam aan het einde van de presentatie naar voren als de nieuwe Prins van het Kelerijk. Mark, die in het dagelijks leven een eigen bedrijf in consultancy en detachering heeft, zal het komende carnavalsseizoen de scepter over het Kelerijk gaan zwaaien. Mark die er ook graag met de wielrenfiets op uit trekt met zijn fietsclub ‘de Reekse trappers’ viert graag carnaval waarbij hij met zijn trombone, evenals bij muziekvereniging Semper Crescendo, op muzikale wijze bijdraagt aan de feestvreugde.
 
De voorliefde voor het maken van muziek is een passie die hij deelt zijn echtgenote Dianne (48), die net als Mark meespeelt bij het dweilorkest en de muziekverenging op haar saxofoon. Dianne zal als Prinses van Kelerijk haar Mark terzijde zal staan.
Het prinselijk paar heeft 3 kinderen, die het muziek maken en carnaval vieren ook tot in de puntjes beheersen, en woont aan de Heijtmorgen in Reek.
 
Een andere verrassing op deze avond was de terugkeer van oud-prins Tuut en oud-prinses Karin. Zij zullen als Grootvorst en Jonkvrouwe van het Kelerijk het prinsenpaar met raad en daad terzijde staan, evenals de adjudanten Frank en John.
 

Dweilorkest Ongerakt die vol trots en verbazing het nieuwe Prinsenpaar muzikaal naar binnen speelde gaat, evenals het Prinsenpaar en hun gevolg, een bijzonder tijd tegemoet, waarbij muziek en heel veel schik en plezier maken nog hoger op de notenbalk zal staan dan altijd al het geval was.
 

Het Kelerijk heeft in Prins Mark d'n IIe en Prinses Dianne een muzikaal Prinsenpaar gekregen dat met veel plezier uitkijkt naar het Carnaval en alle zaken die daarbij horen en in het Kelerijk georganiseerd worden.